top of page

20 ГОДИНИ
ГРАДИМ ДОВЕРИЕ!

Основен предмет на дейност на Компакт Фасилити е отдаване на квалифициран персонал под наем, както и  "Комплексно почистване" на административни сгради, производствени халета, складови помещения, офиси, хотели и др.

Кои сме ние?

"Компакт Фасилити" е новаторска, бързо развиваща се компания, работеща в сферата на професионалното почистване и популяризираща дейността на фасилити мениджмънта в България.

Ние предлагаме широка гама услуги в областта на професионалното почистване, ремотни дейности, техническа поддръжка,обезпаразитяване, охранителни дейности, транспортни и хамалски услуги.

Обслужвайки територията на цялата страна, ние предоставяме, както абонаментно, така и еднократно почистване на различни обекти

(луксозни интериори, офиси, търговски комплекси, частни домове). Ще внесем комфорт и уют във вашия офис и свежест и чистота във собствения ви дом.

Стремим се да предлагаме гъвкави и ефективни решения за чиста и здравословна среда, в зависимост от индивидуалните потребности на всеки клиент. Залагаме на качество и професионализъм, партнирайки си с дългогодишни лидери в областта на професионалното почистване в чужбина.

bottom of page